Dáárom kunstHart!

‘Vul het internet met kunst’, lees je wel eens op social media. En dat is precies wat we gaan doen! Cultuur maakt blij en dat delen we met elkaar op kunstHart.

Meteen meedoen? Zo werkt het!

Omdat cultuur over mooie dingen gaat en niet over politiek of subsidies. Omdat jij op een festival tussen twee foodtrucks door opeens iets écht ontroerends zag. Omdat het bijna niet te bevatten is hoeveel ziel en zaligheid kunstenaars in hun werk leggen. Omdat een kind een harp zag en dacht: dat wil ik ook! Omdat cultuur slimmer maakt. Omdat alleen humorloze mensen niet van cultuur houden.

Het geheim van succes

We laten ook zien wie het erg goed doet in de kunsten, en hoe dat komt. Daar kunnen anderen hun voordeel mee doen en dat is helaas nodig. Cultuur heeft het niet altijd makkelijk en kan altijd een goed idee gebruiken.

Wij zijn vóór!

Maar bij kunstHart zijn we nergens tegen. Niet tegen sport, niet tegen bezuinigingen, niet tegen te hoge of te lage kunst. We houden allemaal van cultuur, that’s it, en we maken daar een optimistisch digitaal magazine over. Samen.

Doe mee!

Dus jij geniet. Jij deelt, schrijft, filmt, podcast, fotografeert. Hier wat tips. Of je kijkt alleen lekker. Wij bieden het platform. Veel plezier!

Frans van Hilten
Hoofdredacteur

Meedoen: zo simpel is het!