Doe mee!

Heb jij iets moois gezien dat je wilt delen? Droom je ervan een acteur of muzikant te interviewen? Weet je waar ze het écht goed doen in de kunsten? Of je nu schrijft, vlogt, podcast, fotografeert, het kan allemaal een plaats krijgen op kunstHart. En dan ben je van de pers! Wil je iets doen?

Laat het weten of stuur direct in!

Wij bekijken je bijdrage, passen waar nodig iets aan en plaatsen je stuk. Je krijgt van ons bericht hoe het verder gaat. Je krijgt ook toegang tot onze community op Facebook. Daar kun je mensen ontmoeten die ook gelukkig worden van kunst en cultuur.

Dit doen we bij kunstHart (en dit niet)

Eigenlijk mag (bijna) alles, maar let op de volgende 5 punten:

  1. kunstHart is enthousiast over kunst. Echt negatieve verhalen daarom liever niet. Opbouwend kritisch is prima.
  2. Met cultuur bedoelen we hier alle kunst: van hiphop tot middeleeuwse handschriften, film, abstracte bronzen beelden, street painting, klassieke tragedie, mode, literatuur.
    We bedoelen niet kenmerken van een groep: friet als onderdeel van de Vlaamse cultuur. Natuurlijk staan we wél open voor kunst uit alle culturen, dus kom maar op met je stuk over die geweldige Indiase dans-act.
  3. Je lezer mag niet in slaap vallen. Maak het daarom niet te lang. Voor teksten is 500 woorden een mooi maximum, voor fotoseries 7 stuks, voor video’s 3 minuten. Wil je echt een keer meer? Laat het even weten.
  4. Het spreekt denk ik vanzelf, maar discrimineren, haat zaaien en illegale praktijkjes beoefenen doen we hier niet.
  5. En tot slot: wees lekker ambitieus! Jij werkt nu bij de pers. Dus durf contact te zoeken met de manager van Di-rect of de persafdeling van het Rijksmuseum. Bijna iedereen vindt het leuk om besproken te worden en zeker door ons!

Geld

Eeuwige roem! Gratis tips en online workshops! Journalistieke werkervaring! Enorm veel plezier! En toegang tot de kunstHart-community op Facebook: je krijgt het allemaal als je hier iets maakt. Wat krijg je er niet voor? Geld. Maar met zoveel benefits is dat ook niet meer zo nodig.

Doe nu mee en publiceer direct op kunstHart!