Niek Wolters bezoekt honderden muziekoptredens per jaar. Iedere maand plaatst kunstHart zijn mooiste live-foto.

De foto van december: Nits, Henk Hofstede, Mezz, Breda (27 december 2019) – “Goede wijn behoeft geen krans!”

Nits, Henk Hofstede, Mezz, Breda (27 december 2019) Foto Niek Wolters

Al sinds 1974 is de band Nits actief. Bandleden Henk Hofstede en Rob Kloet zijn er vanaf het begin bij. Robert Jan Stips – onder meer bekend van Supersister – sluit in 1981 aan. Veel platen zijn in de loop der jaren uitgekomen en de heren gaan nog steeds op tour! De foto is gemaakt tijdens de tour 2019-2020 ter gelegenheid van het onlangs verschenen album KNOT.

Een show van Nits draait niet alleen om muziek, Henk schetst vaak ook het verhaal achter de nummers: de soms emotioneel beladen onderwerpen kunnen eigenlijk altijd rekenen op een knipoog van Henk in de vorm een stukje droge humor. Een avondje Nits is zeker niet niets, maar staat garant voor kwaliteit!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.