Door: Frans van Hilten. De Gispen-lamp? Hebben we het niet meer over. De Gispen-stoelen met hun buisframe? Forget it. Behalve het seriewerk maakten de ontwerper en zijn fabriek ook eenmalige stukken, de ‘specials’. Een aantal van de mooiste zie je nu in museum Boijmans van Beuningen in Rotterdam. En dan weet je ook meteen, dat de buisstoelen maar een van vele fasen vertegenwoordigen in de geschiedenis van het dit jaar honderdjarig bedrijf. Te zien tot en met 26 februari 2017.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.