Door: Frans van Hilten. Verkiezingen gaan over zó veel belangrijke onderwerpen. Zorg, werk, racisme, duurzaamheid. Maar ook een beetje over kunst. Niet alleen musea en orkesten, maar ook filmmakers, muziekscholen, podia, bibliotheken en archieven. De Correspondent heeft een mooi overzicht gemaakt van wat verschillende politieke partijen met kunst willen.

Natuurlijk baseer je je stem niet alleen maar daarop. En ook als je van kunst houdt, kun je er heel verschillend over denken welke rol kunst in de maatschappij zou moeten spelen en hoe dat gefinancierd moet worden. Maar denk er eens over en stem ook een beetje met jouw hart voor kunst!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.