Tekst en foto’s: René Karels. In de jaren 60 was Den Haag Beatstad nummer één. Veel muzikanten uit die tijd treden nog steeds met veel plezier en met groot succes op. Ongetwijfeld herinneren veel Hagenaars zich The Crazy Rockers, The Magic Strangers, The Black Albino’s of René and his Alligators. Ook worden er nog nieuwe formaties met oude muzikanten gevormd, zoals The Cosy Rockers, The Revivals en Greenhouse.

Al twee seizoenen lang trekken Johan Derksen en de Pioniers van de Nederpop volle zalen tot in de uithoeken van Nederland. Komende zaterdag spelen ze in het Zuiderstrandtheater een thuiswedstrijd. De Haagse band The Clarks begeleidt Rudy Bennett (The Motions), Frans Krassenburg (Golden Earrings), Theo van Es (The Shoes) en vele anderen.

Ik voeg een aantal foto’s van ‘oude rockers’ hierbij. De foto’s zijn in de afgelopen jaren in Den Haag e.o. gemaakt. Klik om te vergroten.

Concert Zuiderparktheater

Update: zondag 23 juli 2017 speelt een keur van deze Haagse rockers in het openluchttheater in het Zuiderpark. Meer informatie op zuiderparktheater.nl

Ook iets moois gezien of gehoord? Deel het met kunstHart!

Een reactie op “De legendarische mannen van de Haagse beat… anno nu!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.