Door: Christina Schönbach. Het is bijna zover. Donderdagavond (18 mei) vindt de première van de opera Orphée van Christoph Willibald Gluck plaats. Tijdens de generale mag ik stukjes van de voorstelling laten zien en vertellen wat er gebeurt in het verhaal.

Marios (Orphée) en Maria (Amour) waren al onderdeel van de vorige afleveringen. Deze keer komen zij zelf aan het woord. Wie zijn Orphée, Eurydice en Amour? En welke uitdagingen komen zij in deze productie tegen?

We popelen om voor publiek te spelen. De spanning stijgt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.