Zo staan Hofesh Shechters Clowns voor de camera

Hofesh Shechter, Clowns door NDT1, foto (c) Rob Kints
Hofesh Shechter, Clowns door NDT1, foto (c) Rob Kints. Klik om te vergroten

Rob Kints over zijn foto:

‘Als ik naar een dansvoorstelling ga neem ik meestal wel een camera mee en als de omstandigheden het toelaten en ik kans zie om een zitplaats vinden waar geen mensen direct om mij heen zitten, dan schiet ik af en toe een plaatje.

Ik zit dan niet de hele tijd met die camera voor mijn oog maar kies meestal een luide passage tijdens de voorstelling, gebruik geen flitser en zet ook het display uit op mijn camera zodat niemand er last van heeft.’

Nederlands Dans Theater

‘Deze foto is gemaakt tijdens de uitvoering van het ballet Clowns van Hofesh Shechter door Nederlands Dans Theater 1 in het Zuiderstrandtheater Den Haag op 20 mei 2016. Seizoen van 2015-2016 van NDT was van grote klasse met wat mij betreft als hoogtepunten The Statement, Shoot the moon, The missing door en Clowns.’

Meer zien van Rob Kints? Neem een kijkje op zijn website!

Ook iets moois gezien? Deel het met kunstHart!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.