NIEUWS! Beeldententoonstelling op het Lange Voorhout is terug in 2021!

Door: Frans van Hilten. Niet lang geleden vertelde ik u dat er voor het eerst sinds bijna twintig jaar deze zomer geen beelden staan op het Lange Voorhout in Den Haag. Tot leedwezen van velen, zoals uit bleek uit de reacties en uit onze poll. Toch zijn er twee kleine doekjes voor het bloeden.

> Lees hier hoe het gaat in 2018!

West en Kloosterkerk

Kunstorganisatie West Den Haag presenteert van 14 juli tot en met 10 september 2017 bijzonder locatiewerk van Jesper Just, op het Voorhout zelf en in het monumentale Huis Huguetan, waar zij momenteel een expositieruimte hebben. En de Kloosterkerk aan het Lange Voorhout exposeert tot en met 18 september doeken van Barbara Broekman die een licht werpen op goed en kwaad. De Kloosterkerk is van dinsdag tot en met zaterdag geopend van 12.00 tot 16.00 uur.

Update van update:

Het kunstwerk van Jesper Just op het Lange Voorhout is twee weken eerder op last van de gemeente verwijderd om ruimte te maken voor het UIT Festival Den Haag en andere septemberevenementen. De tentoonstelling in Huis Huguetan is nog wel tot en met 10 september te zien.

En verder kunt u natuurlijk altijd nog deze openluchttentoonstellingen bezoeken.

Wat vindt u?

 

Afbeelding: Werk van Jesper Just op het Lange Voorhout, foto auteur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.