Een nieuwe rubriek! Vanaf deze maand plaatst kunstHart maandelijks een live-foto van Niek Wolters.

Niek bezoekt honderden muziekoptredens per jaar. Zelden gaat hij naar ‘grote namen’, maar hij laat zich graag verrassen door nog (relatief) onbekend talent. Hij legt altijd wat nummers vast op video, waarvan een deel is terug te vinden op zijn YouTube-kanaal, maar maakt ook zoals hij zelf zegt ‘kiekjes’.

Niek heeft een groot respect voor de muzikanten, niet alleen omdat ze muziek maken en bedenken, maar ook voor alles wat ze ervoor over moeten hebben. Hij vindt het ook daarom mooi om de resultaten van hun inspanningen vast te leggen. Zo is het later nog eens terug te zien en te horen, waarmee hij een inkijkje geeft in een deel van de muziekcultuur in Nederland!

Sophia, EP-release ‘Over’ in Roodkapje, Rotterdam (18 oktober 2019)
Sophia, ep-release ‘Over’ in Roodkapje, Rotterdam (18 oktober 2019) – ‘Het plezier straalt er vanaf!’ Foto © Niek Wolters

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.