Door: Anne-Mieke Jansen. Je krijgt er nooit genoeg van: de kleding uit de jaren 20! Als je na de tentoonstelling in het Gemeentemuseum in Den Haag nog meer wilt zien, ga dan vooral naar het Textielmuseum in Tilburg. Dameskleding voor de hele dag en bijzondere gelegenheden uit de jaren 1920 tot 1929.

Fly me to the moon!

Ochtendtoiletten, voor de picknick, de thee en de tenniswedstrijd. Uiteraard cocktailjurken en avondtoiletten, zelfs de bruidsjurk ontbreekt niet. Er is meer te zien dan deze foto’s. Wat trek je aan als je naar het theater gaat? Of bij de pyjamaparty? Daarvoor moet je zelf gaan kijken.

Tot en met 27 mei 2018 te bewonderen.

1920 Jazz Age | Fashion & Photographs, Textielmuseum Tilburg

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.