Kunsttv, door Frans van Hilten. Dat Shakespeare en Toon Hermans geniaal waren weten we nu wel. Verras ons met jouw minder bekende meesterwerk en reageer onder dit artikel! Vandaag: theater en toneel. Welk geweldig toneelstuk, welke musical, cabaretshow, circus- of mimevoorstelling verdient een veel bredere bekendheid?

Trein naar Pavlovsk

Mijn eigen favoriet is de groep Thomas, Sacha en Jos. Deze drie jongens hebben prachtige voorstellingen gemaakt op basis van verhalen van Toon Tellegen, en dan niet de overbekende dierenverhalen. Van een piepklein theatertje op De Parade wisten zij hele werelden te maken. Ik recenseerde ooit De trein naar Pavlovsk (en Oostvoorne).

Meesterwerken zonder winnaar

Deze serie is geïnspireerd op tv-programma De Meesterwerken met Paul Witteman. Winnaars zijn er bij ons niet, het gaat om de Gouden Tips die we elkaar en anderen aanreiken. Twee keer per week start een nieuwe categorie. Onze categorieën zijn:

Omdat de reuring rondom De Meesterwerken ondergesneeuwd raakt in het festivalseizoen, plaatsen we nu geen aparte artikelen meer over

  • Dans/ballet
  • Boek/literatuur/poëzie
  • Film
  • Festival

Heb je hier toch een mooie tip voor? Laat het weten!

(foto bron: www.thomassachaenjos.nl)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.